Ohjelma | Cosplay | Pelinurkka | Kunniavieras | Iltabileet | Kummitustalo | Miitit | Kirppis


Lauantaina klo: 19:00 Jyväskylän Veturitalleilla jyrähtää! Kisko-halli muuntautuu tuolloin iltabile muotoonsa ja ottaa vastaan bilettäviä cossaajia aina kello 00:00 saakka.
Iltabileet ovat ikärajattomat sekä päihteettömät, joten myös nuorimmat conikävijät ovat erittäin tervetulleita kammottaviin iltabileisiin!
Luvassa halloween- pukukisaa, tanssia, Shirokun konsertti sekä totta kai mukavaa yhdessäoloa!

Iltabilelippuja voi ostaa etukäteen lippukaupasta tai paikan päältä tapahtumasta. Lipun hinta on 2€. Huomaathan, että lippuja on rajoitettu määrä myynnissä, joten varaa lippusi ajoissa!

Shirokun konsertti

Kunniavieraamme Shiroku pitää konsertin Kosuconin iltabileissä. Kaikki iltabilelipun lunastaneet lunastavat pääsynsä myös Shirokun konserttiin. Konsertti alkaa klo: 20:00 ja kestää noin. 45 minuuttia.

Halloween pukukisa

Kaikki iltabileisiin osallistuvat ovat tervetulleita osallistumaan halloweenin pukukisaan! Puvun ei tarvitse olla itse tehty vaan myös ostopuvulla voi osallistua.
Osallistuaksesi kisaan sinun täytyy tulla ilmoittautumaan päälavan viereen klo: 20:00-21:30 välillä. Saat tällöin itsellesi kisanumeron ja tarkemmat ohjeet kisaa varten. Klo: 22:00 alkaa lavalla pukukisan osallistujien esittely, jonka päätteeksi parhaat puvut palkitaan.

Michelle Silver


Hei sinä innokas konikävijä!

Piti kirjoittaa itsestäni jonkinlainen esittely, joten olkaapa hyvä.

Tottelen dj-pöydän takana nimeä Michelle Silver ja olen jo useamman vuoden soitellut musiikkia conien lisäksi erinäisissä ug- ja ei-niin-ug-bileissä ympäri Suomea ja vähän ulkopuolellakin.

Bileisiin ajattelin askarrella sekalaisen otannan tanssittavaa musiikkia, joka sisältää niin j- ja k-poppia, varmaan -rokkiakin, pelimusiikkia, leffa- ja sarjatunnareita ja tietenkin konemusiikkia erinäisissä muodoissa. Tapana on ollut sotkea seteissäni erinäisiä genrejä rohkeasti, kyselemättä lupaa saako näin tehdä, eikä minussa asu elitistinen puristi, joka pakottaisi pyörimään vain yhden genren puitteissa koko iltaa. Biisejä tulee yhdisteltyä ja sekoitettua välillä jopa jokseenkin yllättävälläkin tavalla, rakentaen mash-uppeja lennossa ja muutenkin yrittäen tehdä vähän enemmän, kuin vain painaa sitä kuuluisaa play-nappulaa ja heilua kädet ilmassa dj-pöydän takana.

Esimakua ja ideaa tulevasta voi hakea vaikka tuolta:

- Michelle Silver Ropecon 2014
- Michelle Silver Animecon 2014