Ohjelma | Cosplay | Pelinurkka | Kunniavieras | Iltabileet | Kummitustalo | Miitit | Kirppis


Miitit

Miittitilat Kosuconille tarjoaa yhteistyökumppanimme Teeleidi, joka sijaitsee noin 300 metrin päässä Veturitalleilta. Teeleidi on conimme kunniaksi auki koko viikonlopun ja voimme varata heiltä miittaajille isoa (10-30 henkeä) tai pienempää (alle 10 henkeä) kabinettia.

Miittien järjestäminen on maksutonta ja Teeleidi tarjoilee miittaajille teetä sekä syötävää alennettuun hintaan. Omien eväiden syöminen Leidillä ei ole suotavaa, joten tukekaa kumppaniamme tilaamalla teetä.

Hinnasto Kosucon-miittaajille:

Teeleidillä on coniviikolla muutakin japaniteemaista ohjelmaa ja tarjolla on rustaasti erisorttisia japanilaista teelaatuja sekä leivonnaisia. Ilmoitamme viikon ohjelmasta ja menusta tarkemmin syksyn edetessä.

Miittiasioissa voitte olla yhteydessä miittivastaavaamme Mikko Holopaiseen (mitaholo@gmail.com). Varauksessa tulee mainita varaajan ja miitin nimi, arvioitu osallistujamäärä, onko tilaisuus avoin vai suljettu (voiko kuka tahansa kiinnostunut osallistua) sekä milloin ja kuinka kauan haluaisitte miitata. Ajat sovitaan yhdessä ja pyrimme parhaamme mukaan noudattamaan toivomuksianne.


Avoimet miitit

Homestuck-miitti

Lauantaina 15:30 - 19:00 Teeleidin Faneri-kabinetissa

"Hei kaikille! Oletko Homestuck-fani vai muuten vaan kiinnostunut tutustumaan aiheeseen? Liity siis mukaamme Kosuconissa pidettävään HS miittiin. Luvassa yhteisiä pelejä, leikkejä, hauskanpitoa ja mukavaa yhdessäoloa! Klikkaa tästä saadaksesi lisätietoa ja ilmoittautumisohjeet.


Nukkemiitti

Lauantaina 16:00 - 19:00 Teeleidin Teehuoneessa

Keräiletkö nukkeja vai onko ensimmäisen nuken hankinta vasta suunnitteluasteella? Haluatko päästä keskustelemaan harrastamisen eri muodoista toisten samanhenkisten ihmisten kanssa, vai kenties kuulemaan mikä niissä nukeissa niin kiehtoo? Tule tapaamaan muita harrastajia ja nukeista kiinnostuneita, sekä näkemään heidän nukkejaan! Harrastat sitten hartsinukkeja, Pullippeja, Azoneita, Blythejä, Dollfie Dreameja tai vaikkapa Monster High-nukkeja, kaikki ovat tervetulleita nukketyypistä riippumatta!

Muistathan hyvät miitti-tavat: kunnioitus toisten nukkeja kohtaan, älä koske nukkeen ilman omistajan lupaa, äläkä tuo ruokaa tai juomaa nukkejen lähelle.

Kaikille avoin nukkemiitti! Tervetuloa!