Järjestyssäännöt | Opastus conipaikalle | Taidekuja | Töihin Kosuconiin? | Myyjät | Lattiamajoituksen infopaketti | Yhteistyökumppanit

Kosuconin järjestyssäännöt

Kaikkien Kosuconin kävijöiden tulee noudattaa tapahtuman omia järjestyssääntöjä, sekä conin aikana henkilökunnan ja järjestyksenvalvojien ohjeita. Järjestyssäännöt ovat luotu yhteisen viihtyvyyden ja turvallisuuden takaamiseksi – käyttäydytään myös sen mukaisesti!

1. Kosucon on päihteetön tapahtuma. Alkoholin ja muiden päihteiden tuominen tapahtumapaikalle on ehdottomasti kielletty. Tapahtumaan ei myöskään päästetä päihtyneitä henkilöitä.

2. Suomen lakeja noudattaen kaikkien terä- ja tuliaseiden sekä erehdyttävästi näitä muistuttavien jäljitelmien (myös deaktivoitujen ja teroittamattomien) tuominen julkiselle paikalle on kiellettyä ja näin ollen ovat kiellettyjä myös Kosuconissa. Airsoft aseet ovat sallittuja, mutta niiden pitää olla tukittuja ja kuulua selvästi pukuun.

3. Jos saavut tapahtumaan ison propin kanssa, säilytäthän proppisi narikassa (photoshoottien ja cosplaykilpailujen aikana proppia on sallittu pitää mukana). Muista myös varoa kanssaconittajia liikkuessasi suuren propin kanssa! Nyrkkisääntö isolle propille on conittajan itsensä kokoinen taikka suurempi proppi.

4. Käytävien, portaiden ja muiden kulkuväylien tukkiminen on kiellettyä yleisen turvallisuuden ja viihtyvyyden varmistamiseksi. Ethän siis istu, valokuvaa syö jne. näissä paikoissa!

5. Työntekijöiden (varsinkin hostien) sopimaton häirintä on ehdottomasti kielletty! Henkilöt jotka tätä harrastavat tullaan poistamaan tapahtuma-alueelta.

Järjestyksenvalvojilla on oikeus poistaa toistuvasti conin järjestyssääntöjä rikkovat henkilöt tapahtuma-alueelta.

Huomioithan, että Kosuconissa järjestyksenvalvojat valvovat conin päihteettömyyttä. Jos on epäilys, että henkilöllä on hallussaan päihteitä, kiellettyjä esineitä tai että henkilö on päihtynyt, on järjestyksenvalvojilla oikeus puhalluttaa henkilö sekä tutkia tämän laukku.