Järjestyssäännöt | Opastus conipaikalle | Taidekuja | Töihin Kosuconiin? | Myyjät | Lattiamajoituksen infopaketti | Yhteistyökumppanit

Taidekuja

Tervetuloa Kosuconin taidekujalle, joka on auki koko conin ajan! Taidekujalla taiteilijat voivat myydä itse tekemiään piirroksia ja maalauksia, sarjakuvia, pieniä käsitöitä, koruja sekä asusteita. Haun päätyttyä julkaisemme listan taidekujalaisista pienen esittelyn kera, jotta kävijät voivat tutustua heidän tuotteisiinsa jo etukäteen.1. Tiia Ahtikallio
http://ceciliax.deviantart.com/
Myyn Kosuconin taidekujalla helmikoruja ja huopamaskotteja. Teen tilaustöitä kuten fanarttia, ihmishahmoja (manga, anime tai semi realistisia), eläimiä, anthroja, furreja sekä luontoaiheita. Tyylini on pääasiassa manga/sarjakuva.

2. Jelly Productions
https://www.facebook.com/jellypros
Olen 23 vuotias valokuvauksen opiskelija Pohjois-Savosta. Käsityöt ovat minulle harrastus ja tylsien iltojen ajanviete, jolla voin rahoittaa opintojani. Töissäni keskityn herkullisuuteen, ihanat värit ja ruoka-aiheet ovat minun juttuni. Olen kuitenkin laajentanut käsitöitäni pelkistä herkuista myös muunlaisiin juttuihin, esimerkiksi manga-, peli ja some-aiheisiin avaimenperiin ja Ötö-kännykkäkoruihin. Tulossa on myös jo Mimissä myymiäni hattuja.

3. Katariina ”Riähkä” Rysä
http://riahka.tumblr.com/tagged/portfolio
Olen käsityöläinen joka on koko ikänsä rakastanut sarjakuvia ja jo jonkin aikaa sekaantunut kuvittamiseen. Sydäntäni lähellä olevia aiheita ovat fantasia, sadut ja scifi. Tuotteisiini kuuluu printtejä, originaalitöitä sekä hopea- ja pronssikoruja.

4.Iida ”Damatris” Reitti
http://damatris.deviantart.com
Olen kierrellyt kujilla muutaman vuoden aktiivisesti. Myynnissä minulla on yleensä omakustannesarjakuvia (tyttö- ja poikarakkaus söpöilyä), printtejä, postikortteja, magneetteja, taidegrafiikan vedoksia sekä paikanpäällä valmistettavia tilaustöitä. Aiheita ovat niin eri sarjojen fanart kuin omat originaali-hahmot ja ideat.

5. MonsterBunBun
https://www.etsy.com/shop/monsterbunbun
Myyn käsintehtyjä j-fashion/kawaii (erityisesti fairy kei ja sweet lolita) -tyylisiä koruja ja asusteita. Aloitin korunteon harrastuksena noin 1.5 vuotta sitten ja tämän vuoden alussa laitoin niitä huvikseni myyntiin nettiin. Kuitenkin vasta nyt toukokuussa aloitin kunnolla parantamaan laatuani ja myymään korujani MonsterBunBun -nimellä. ^-^

6. KijatoMakers
http://kijatodraws.deviantart.com/
Opiskelen valokuvaajaksi. Suurin osa vapaa-ajastani meneekin piirtelyyn ja käsitöihin, joita tupsahtaa milloin millaisiakin. Pöydältäni löytää digitaalisia sekä traditionaalisia töitä, tarroja sekä mahdollisesti pieniä käsitöitä fanartin ja oman luovuuden mitoissa.

7. Janika Mäki
http://morkhetkloft.deviantart.com
Olen 21-vuotias Jyväskyläläinen tyttö, joka opiskelee ensimmäistä vuotta tekstiiliartesaaniksi. Tekniikkoihini kuuluvat huovuttaminen ja kirjominen, mutta teen myös maalauksia ja piirrustuksia. Aiheenani toimivat luonto ja eläimet, joista saan inspiraationi jokapäiväisessä elämässäni.