Ohjelma | Cosplay | Pelinurkka | Kunniavieras | Iltabileet | Kummitustalo | Miitit | Kirppis


Eräänä kauniina päivänä, vuonna 2004, järjestettiin Animecon Jyväskylässä. Coniin osallistui myös nuori ja iloinen cossaaja, Anna ”Ansku” Vikatikki. Hänen kaverinsa olivat pukeneet cossit ylleen jo kotonaan, mutta Anskun täytyi vielä tehdä pari korjausta uuteen cossiinsa. Hän sanoi viipyvänsä vain hetken ja lähti etsimään pukuhuonetta. Pukuhuone ei kuitenkaan tuntunut löytyvän, kunnes Ansku huomasi käytävällä suloisen hopeaketun, joka katsoi häntä suoraan silmiin. Kettu pyörähti ympäri ja jäi edelleen tuijottamaan Anskua. Se selkeästi tahtoi hänen seuraavan... Ansku päätti lähteä seuraamaan kettua. Kettu johdatti Anskun pukuhuoneen ovelle. Hän avasi pukuhuoneen oven ja astui sisälle ketun perässä.

Puolen tunnin kuluttua Anskun kaverit alkoivat huolestua. He lähtivät kiertämään pukuhuoneita, vessoja ja koko conialuetta, mutta Anskua ei näkynyt missään. Viimein he kuulivat erään conittajan kertovan, että hän näki Anskun astuvan kellarissa sijaitsevaan pukuhuoneeseen. Ystävykset riensivät kohti conittajan osoittamaa paikkaa ja etsivät pukuhuonetta, mutta tuloksetta. Niin Ansku kuin koko pukuhuonekin olivat kadonneet…

Huhutaan, että Anskun sielu vaeltaa edelleen conista coniin, yrittäen saada conreissunsa päätökseen. Kyseistä pukuhuonetta ei ole olemassakaan, mutta se ilmaantuu joskus conien aikaan tyhjästä pahaa-aavistamattomille conittajille, jotka tarvitsevat pukuhuonetta.

Pukuhuone, jonka nyt näet edessäsi, on juuri tämä tyhjästä ilmestyvä pukuhuone. Pukuhuoneessa ei ole toimivia valoja, joten ole varuillasi; et saata koskaan löytää sieltä ulos.

Tehtävänäsi on kerätä virvatuli, joka auttaa sinua näkemään pimeydessä. Virvatulen avulla voit auttaa myös Anskun sielua löytämään ulos kirotusta pukuhuoneesta ja opastaa hänet nirvanaan. Älä siis ihmettele, jos tunnet jonkun seuraavan sinua pimeässä. Mutta pidä varasi! Virvatuli houkuttelee myös muita eksyneitä sieluja luokseen, ja nämä sielut eivät välttämättä ole hyvää seuraa…

Emme suosittele kummitustaloa:
- paniikkikohtauksista kärsiville
- erityisen herkille
- alle 4-luokkalaisille ilman vanhempaa, matkassa olevaa henkilöä tai
- kosketusaroille ihmisille.

Kummitustalo on auki lauantaina sekä sunnuntaina! Tervetuloa kauhistumaan!